Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
VÄLKOMMEN TILL AETAS!
Spana in Fias nya blogg - www.ptfia.se
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

MÖT MALIN!

Innan jag började hos PT-Fia var min motivation gällande träning och mat nere på noll. Jag tränade bara för att jag kände att jag var tvungen och jag tyckte sällan att det var roligt. Jag hade läst Fias ...

MÖT ALEXANDRA!

"Mina förhoppningar med medlemskapet var delvis att gå ner något kilo men framför allt ändra mina rutiner när det gäller mat och träning. Tidigare har jag varit väldigt mån om att detta ska fungera ...
Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

footer

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB